FLOWER TOWER GÄSTAR STUDION

YOGA MIND AND SOUL

-För hållbar hälsa och balans i livet 


FLOWER TOWER GÄSTAR STUDION

Torsdagen den 11/4Nu kommer Flowertower till oss Haparanda och gästar yogastudion för att erbjuda välgörande och härliga behandlingar med koppmassage.


Koppmassage är gammal folkmedicin använd världen över med varierande verktyg. Idag är det vanligt att man masserar med glaskoppar eller gummikoppar.

Koppmassage har generellt samma effekter som annan massage dvs att stimulera blodcirkulationen och transportera bort slaggprodukter.

Användningsområdena har varierat och många kopplar koppmassage till åderlåtning, som man använde sig av förr, medan man idag använder massagen för att det är skönt och avstressande, för dess smärtlindrande effekt och också för cellulitbehandling.
Har du inte provat är du välkommen att ta chansen!!


Bokningar sker via telefon 070-6966207Du kan boka tid för:


- Koppmassage 25 min 320 kr

Massage för valda delar, ex bröstrygg, axlar och nacke eller länd och stuss eller höfter och lår.


- Koppmassage 50 min 570 kr

En massage där man hinner lite mer.


- Kom två för koppmassage 50 min 430 kr

Massage för två personer under 50 min för valda delar. Dela en härlig upplevelse med en partner eller vän. Här jobbar du med kopparna hela behandlingstiden.

Detta är möjligt då kopparna jobbar även då de är stilla på kroppen. Ibland när det finns smärta är det också nödvändigt att de är stilla för att få igång cirkulation av blod och qi.Varmt välkommen,

Maria Revholm


"Jag vill genom mina behandlingar hjälpa dig att förebygga, få friskvård och motverka/lindra sjukdom. För mig är helhetssynen viktig. Inte bara skador och sjukdomar påverkar människan utan även den sociala miljön, sociala relationer, förmågor, egna drömmar och visioner påverkar vår hälsa och välmående."


www.flowertower.seYogalärare Lisa Huhta

 

Studions adress: Västra esplanaden 63, 95335 Haparanda

 

Telefon: 072 714 51 78

Mail: yogamindandsoul@hotmail.com