GRATIS NYÅRSYOGA

YOGA MIND AND SOUL

-För hållbar hälsa och balans i livet 

GRATIS NYÅRSYOGA - YIN till YANG

31/12

10:00-11:10


Årets sista dag vill jag fira tillsammans med DIG!


Välkommen in denna förmiddag för att smälta årets alla intryck in i mjuka kravlösa andetag mot en vilandes kropp. Vi kommer alltså att starta nyårsklassen genom den återhämtande yinyogaformen som lockar dig in i dina djupa lager av spänning.

När musklerna får chans att slappna av ger du utrymmen för dina "yin delar" dvs vävnader och skelett att ta plats. Yin kroppen behöver en helt annan typ av behandling än "yang kroppen" (muskler, cirkulation, puls) och om du inte riktigt fått till återhämtningen i år så är det dags NU! ;) 

Halvvägs in i klassen flyter du in i lite mer rörelser (yang) med syftet att omvandla vilan till ny energi ut i alla dina celler.Min vision med denna stund tillsammans är att du med mer klarhet ska kunna se vad det är du är redo att släppa taget om ur det gångna året för att därigenom kunna bjuda in till det nya som komma skall.


Under klassen kommer jag även att öppna upp för ett utrymme där du har möjlighet att lägga en egen Sankalpa (intention/löfte.)

Traditionella nyårslöften bestämmer vi ofta genom vårt ego - vi baserar ofta valen på det vi tror vi behöver FÖRÄNDRA istället för att verkligen lyssna på vad vi VILL och LÄNGTAR till.

När du gör en praktisering med Sankalpa ger du dig alltså möjligheten att lyssna på vad som kommer från ditt innersta och på så sätt blir det löftet mer sant. En hjälp till att stödja och uppmärksamma din sanning.

Detta är ingenting du behöver förbereda på något vis, ingenting du kommer skriva ner eller dela med dig av till någon annan. Sankalpan blir vad den blir OM den blir av. Du kan alltså även på plats välja hoppa över detta moment och istället Vara i kroppen.


Nyårsklassen bjuder in både nybörjare och erfarna under samma tak. ÖVRIG INFORMATION:

Datum & tid: Nyårsafton 10:00-11:10. 

Du anmäler yogan i vanlig ordning via Timecenter.

Klä dig bekvämt och medtag vattenflaska.

Yogamattor och övriga tillbehör finns i studion.

Klasserna blir snabbt fullbokade och reservlistan står öppen fram till 2 timmar innan klassen startar!

Bokningspolicyn gäller (utebliven avbokning debiteras 140:- via faktura per mail.)


Återkom till mig via mail eller telefon om du har några funderingar.

Inga frågor är för dumma, för stora eller för små.


Yogalärare Lisa Huhta

 

Studions adress: Västra esplanaden 63, 95335 Haparanda

 

Telefon: 072 714 51 78

Mail: yogamindandsoul@hotmail.com