MASTERCLASS - CHAKRASYSTEMET

MASTERCLASS CHAKRASYSTEMET

Datum inom kort

(Preliminär anmälan för förtur i bokningslistan mottages via mail: yogamindandsoul@hotmail.com)


Chakran är sanskrit och betyder energihjul. Inom yogan pratar man om att människan består av mer än det vi ser med blotta ögat. Filosofin säger att kroppen består av bl.a 7 chakran beläget längs med ryggraden som alla har förankringar på de mentala, känslomässiga, och fysiska nivåerna. Varje chakra har en viss medvetenhetsnivå och egenskaper kopplat till människans förmågor. 

Ett balanserat chakrasystem tillåter energin att flöda fritt igenom hjulen och ut i hela kroppen, vilket främjar en god hälsa och välmående. Många sjukdomar idag och andra långvariga mentala så som emotionella problem stryper dock energiflödenas naturliga banor, och ett eller flera hjul tappar sin kraft eller blockeras delvis/helt.

Genom att fördjupa dig i Chakrasystemet kan du få en djupare förståelse kring kroppen, sinnet, själen och dess samarbete.


Under denna eftermiddag kommer du att få lyssna till en kort föreläsning om chakrasystemet, detta för att tydligare få en uppfattning om vad det innebär att ett chakra är i balans eller obalans, hur det påverkar dig och vad du kan göra för att balansera detta. Du kommer även att få flöda genom dessa 7 energicentrum till innkännande statisk så som flödande dynamisk yoga.

Avslutningsvis väntar en djupt frigörande vila i stilla meditation som ett sätt för kroppen att suga upp all den näring du skapat. Klassen passar dig som har tidigare basiska erfarenheter på yogamattan.

Visionen och intentionen för klassen är att rena, fylla på och balansera - med syftet att nå dig själv på ett djupare plan, skala av det som håller dig tillbaka från dina sanningar och därigenom balansera ditt chakrasystem för en känsla av frihet och välmående.


Varmt välkommen med din anmälan.


Datum: inom kort

Tid: Cirka 16:30-18:30

Investering: 300:-, 3 kryss i ditt klippkort eller månadskort

Valfritt att medta egen skrivbok som ett sätt för dig att förvara, påminna och återkomma till tankar och visioner från kvällen.

Preliminär anmälan för förtur i bokningslistan mottages via mail: yogamindandsoul@hotmail.com