NYMÅNECEREMONI

NYMÅNECEREMONI

Datum inom kort

(Preliminär anmälan för förtur i bokningslistan mottages via mail: yogamindandsoul@hotmail.com)


"Solen ser din kropp. Månen ser din själ."

Detta gamla ordspråk är en målande beskrivning av mänsklighetens relation till månen. Vi vänder oss till solen för ljus och klarhet, månen vägleder oss genom dygnets mörkaste timmar.

Människan går också igenom faser, precis som månen gör varje månad. Att använda sig av månens energi är ett sätt att leva ett mer själfullt liv.

 

Varje ny månfas börjar med nymånen. Energin under denna fas associeras med nya begynnelser; den perfekta tidpunkten att påbörja ett nytt projekt. Medan fullmåneceremonin fokuserar på att identifiera och släppa taget om negativa influenser i ditt liv, använder denna nymåneceremoni liknande verktyg för att rikta din uppmärksamhet till att uppnå dina mål.Välkommen in till en vacker och kraftfull kväll i nymånens energi.

Kvällen innehåller olika former av energiarbeten genom pranayama (andningsövningar), meditation, skrivuppgift och återhämtande yoga. Detta är en resa in till dig själv i samklang med nymåne-energin runtomkring.

Det är dags att öppna upp för drömmarnas värld. Att sätta nya avsikter i rörelse. Affirmationer utan gränser, även sådant som kan kännas orealistiskt för dig eller andra.

Varmt välkommen att ta din plats i cirkeln. Precis så som du är - är du välkommen här.


Datum: Inom kort

Tid: Cirka 18:30-20:00

Investering: 300:-, 3 kryss i ditt klippkort eller månadskort

Valfritt att medta egen skrivbok som ett sätt för dig att förvara, påminna och återkomma till tankar och visioner från kvällen.

Preliminär anmälan för förtur i bokningslistan mottages via mail: yogamindandsoul@hotmail.com