WORKSHOP - NY PÅ YOGA

NY PÅ YOGA

Datum inom kort

(Preliminär anmälan för förtur i bokningslistan mottages via mail: yogamindandsoul@hotmail.com)


Är du nyfiken på yoga men få gånger eller aldrig satt din fot i en yogasal? Då är det här ett perfekt tillfälle för dig!

Att ta steget in till någonting nytt kännas gigantiskt men att vara en nybörjare är egentligen oerhört fränt och häftigt; du har en massa nya saker att lära dig och massa nya erfarenheter att uppleva! Som när vi var barn. Nybörjare på allting i livet. Tyckte vi det var jobbigt då? Inte särskilt. Det var kul, spännande och naturligt! Vi försökte att resa oss upp, ramlade, provade vi igen och igen tills vi stod upp. Denna kraft har vi naturligt i oss men den har en tendens att hamna i dvala när vi bli äldre. Vi tänker mer ”det där kan jag inte, det är för svårt” eller ”det där är inget för mig.” Vilken tur att vi inte tänkte så när vi var små ;)

Välkommen att låta nybörjarstadiet vara spännande igen!


Yoga är en typ av 'träningsform' för kropp, själ och sinne som passar alla, oavsett om du är vig, har svårt att slappna av, upplever stress, elitidrottar, jobbar med yoga, har skador, är senior/vuxen/tonåring/barn/hon/han/hen....  Oavsett. Yoga passar och funkar för alla! Det handlar främst om att närma sig yogan med utgångspunkt av sina egna behov (kanske börja med att utforska vilka de behoven är), och det handlar även till stor del om att hitta en lärare, yogaform och ett område som man tilltalas av.

Det viktigaste är att du alltid utgår ifrån dig själv - där du befinner dig. Att du ger dig själv utrymme för att uppleva, utforska och utveckla i den takt du behöver för att Du fullt ut ska kunna uppnå hållbar hälsa och ett mer balanserat liv som Du ska njuta av.


Många förknippar yoga med flexibilitet. Självklart kan alla övningar göra dig mer flexibel, men en regelbunden yogapraktik ger dig även otroligt många fler positiva effekter på ditt fysiska, emotionella och mentala välmående.

Om du vill förbättra din koncentration, balansera dina hormoner, öka ditt självförtroende, stimulera din kreativitet, stärka din intuition, bygga djup styrka, eller andra goda ting ;) så är yoga verkligen någonting för dig.


Välkommen att lyssna på dig själv för en gångs skull. Att vara tillsammans med dig.

För det är aldrig försent att investera i sig själv. 


Vi har högt till tak och en tillåtande stämning. Inga frågor eller funderingar är för stora eller för små, den här workshopen är för dig för att du ska känna dig som hemma. 
 

Innehåll:

  • Introduktion till yoga
  • Praktik
  • Teori
  • Grundläggande positioner
  • Andningstekniker

 

Praktisk information

Datum: 3 tillfällen (en gång i veckan eller sammahängande tisdag, onsdag, torsdag. Datum inom kort.

Preliminär tid: 17:30 – 19:00

Investering 3 tillfällen: 500:- 

Klä dig i mjuka sköna kläder som är enkla att röra sig i. Yoga utförs helst barfota för att få en tydlig kontakt med underlaget men det kan vara skönt att ha med sig ett par varma strumpor till den stilla meditationen samt avslappningen. 
Lån av yogamatta, filtar och andra redskap ingår.

Valfritt att medta egen skrivbok som ett sätt för dig att förvara och återkomma till.

Få platser!

Preliminär anmälan för förtur i bokningslistan mottages via mail: yogamindandsoul@hotmail.com